3 Eylül 2021 Cuma

Subaru Forester

Subaru, model gamında ufak tefek değişiklikler yapmaya devam ediyor. Japon üreticinin büyük sayılabilecek modellerinden Forester da bir kere daha makyajlandı. Ayrıca aileye Wilderness donanım seviyesi de katıldı.

Daha agresif bir görünüm sunan LED farlara kavuşan aracın ön panjuru da büyümüş. Yenilenen tamponun alt köşelerine farklı sis farları eklenmiş ve jant tasarımları da güncellenmiş. Aileye yeni katılan Wilderness ise 17 inç çaplı ve farklı tasarımlı jantlar, özel lastikler, siyah renkli gövde korumaları, farklı ön panjur, gövde altı koruması ve siyah renkli yan aynalara sahip.

Forester'ın iç mekanı da arka tasarımı gibi değişmemiş. Wilderness paketindeyse metal pedal seti, dışarıda olduğu gibi turuncu renkli trim detayları ve siyah renkli tavan iç döşemesi sunuluyor. Bu arada Wilderness paketinde süspansiyon sisteminin yükseltilerek aracın yerden yüksekliğinin 234 mm'ye çıkarıldığını belirtelim. Ayrıca bu pakete sahip modellerin son dişli oranı da araziye daha uygun bir hale getirilmiş.

Kaput altındaysa bol seçenek yok. 2.5 litre hacimli, dört silindirli Boxer motor tek seçenek olarak karşımıza çıkıyor. 184 beygir güç, 238 Nm tork üretebilen ünite sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT) ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle birlikte sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder