31 Ağustos 2021 Salı

Jeep Grand Commander


Commander model ismi son zamanlarda çok popüler. Jeep, bu ismi taşıyan ve Güney Amerika pazarına özel üretilecek aracını tanıttıktan kısa süre sonra Çin pazarına özel modeli Grand Commander'ın makyajlandığını açıkladı.

Önden bakıldığında kalınlaşan LED farlar ve tamamen yenilenen tamponla kendisini belli eden otomobilin jant seçenekleri yenilenirken tavan raylarının ortasına bir şerit çekilmiş. Farklı iç desene sahip LED stopları birbirine doğru uzatılan otomobilin model ismi de artık bu ikili arasında yer alıyor. 

Farklı tasarıma kavuşan arka tamponda da sahte egzoz çıkışları daha yukarıya alınmış. Yenilenen bagaj kapağında plakalık daha aşağıda bulunuyor. Farklı tasarıma sahip tamponlar nedeniyle aracın boyunda az da olsa artış yaşanmış.

İç mekanında bir yenilik bulunmayan Grand Commander'ın kaputu altında görev yapan 2 litre hacimli, turbo beslemeli, benzinli motor, önden çekişli modelde 234, dört çekerdeyse 265 beygir güç üretebiliyor. Aynı üniteyi bir çift elektrik motoruyla birleştiren şarj edilebilir hibrit seçenekse 13 kWh kapasiteli bataryalarıyla 900 km menzil sunabiliyor. Araçların tamamında 9 ileri vitesli otomatik şanzıman bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder