23 Eylül 2020 Çarşamba

MG5 SW


Bir süre önce Çin merkezli SAIC tarafından satın alınan İngiliz üretici MG İngiltere'de yeni bir elektrikli model satışına başladı. Araç Avrupa için yeni olsa da Çin pazarında 2017 yılından beri sunulmakta.

Çok dikkat çekici bir görünüme sahip olmayan station wagon, LED farlar, çok uzun olmayan bagaj bölümü, LED stoplar ve aracı olduğundan daha sportif gösteren bir arka tampona sahip. Aydınlatma grubu arasında uzanan karakter çizgisi de yan bölümde dikkat çeken noktalar arasında.

İç mekanı da çok dikkat çekici olmayan otomobilin orta konsolunda çok büyük olmayan bir ekran bulunurken havalandırma sistemi kumandaları, vites seçim butonuyla birlikte ara konsola yerleştirilmiş. Gösterge panelinin ortasında da büyük sayılabilecek dijital bir ekran kullanılmış. Bagaj hacmiyse 464 ile 1.456 litre arasında değişiyor.

156 beygir güç üretebilen elektrik motoru 52.2 kWh kapasiteli bataryalar tarafından beslenen aracın WLTP menziliyse 345 km olarak açıklanıyor. Hızlı şarjla pillerin %80 doluluğa ulaşmasıysa 50 dakika sürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder