25 Eylül 2020 Cuma

Infiniti QX60 Monograph


Infiniti, QX60 isimli SUV modelini yenilemek için hazırlıklarını sürdürüyor. QX60 Monograph adını verdiği konseptle karşımıza çıkan üretici dış görünümü neredeyse kesinleştirmiş olsa da henüz iç mekan fotoğraflarını paylaşmış değil.

Büyük ön panjur modasını devam ettirecekmiş gibi görünen QX60'ın önü, bu detay yardımıyla heybetli duruyor. İnce yapılı LED farlar ve konseptin krom detayları gözlerden kaçmıyor. Şişkin çamurluklar, siyah renkli tavan, gizlenmiş B ve C sütunları, kromajlı jantlar ve hemzemin kapı kolları da yanda görülebilen detaylar.

Arkaya doğru daralan cam yüzeyler bagaj kapağında kullanılan canım küçük kalmasını sağlamış. Yatay LED stoplar da siyah bir parçayla ortada birleştirilmiş. Çift bombeli spoiler ve büyük kısmı parlak siyah ve krom bölümlere sahip arka tampon da gözlerden kaçmıyor.

İç mekanı hazır olmayan konseptin üç koltuk sırasına sahip olmaya devam edeceğiyse kesinleşti. Infiniti'nin egzoz çıkışlarını doldurmasının nedeni de araçta hibrit veya tamamen elektrikli motorlar tercih etmesi olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder