25 Eylül 2020 Cuma

MG HS


MG'nin şık SUV modeli HS, geçtiğimiz yıl İngiltere pazarına sunulmuştu. Düşük performanslı olmayan bir benzinli motorla donatılan bu seçeneğe gelen kardeşse yüksek performans ve düşük tüketimiyle dikkat çekiyor.


Sade ve şık bir tasarım sunan SUV önden bakıldığında büyük ön panjur ve bol kromajla dikkat çekiyor. Çamurluklar ve kapı eteklerinde siyah renkli korumalar kullanan aracın arkasında spoiler, yatay LED stoplar, çift egzoz çıkışı, yüzgeç anten ve tampon koruması bulunuyor. Jantlarsa 18 inç çaplı.


İç mekanı da şık görünen HS, üç kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, dokunmatik ekran ve modern görünüme sahip butonlar ve sabit kafalıklara sahip sportif ön koltuklara sahip. Ön konsolun büyük kısmında kullanılan deri döşeme de premium görünüm sunmuş.


Kaput altında yer alan 1.5 litre hacimli, turbo beslemeli, benzinli motor 162 beygir güç, 250 Nm tork üretebiliyor. Şarj edilebilir hibrit araçtaysa aynı üniteye eşlik eden elektrik motoru, toplamda 258 beygir güç üretilmesini sağlıyor. 10 ileri vitesli otomatik şanzımanla donatılan aracın 0-100 km/s hızlanması yaklaşık 7 saniye sürüyor. Elektrik menziliyse 51 km olarak açıklanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder