10 Eylül 2019 Salı

Porsche 911 Carrera 4


Taycan'ın gölgesinde kalsa da Porsche'nin Frankfurt'ta bir yeniliği daha bulunuyor. Yeni nesil 911 ailesini genişleten Alman firma şimdi de otomobilin dört tekerlekten çekişli seçeneklerini tanıttı.

Arkadan itişli modeller de artık geniş gövdeyle sunulduğundan tasarımda araçlar arasında bir farklılık bulunmuyor. Egzoz çıkışları farklı olan Carrera 4 seçeneklerinde spor egzoz alındığında bu farklılık da ortadan kayboluyor. Jantlarsa önde 19, arkada 20 inç çaplı. Coupé ve Cabriolet gövde seçenekleriyle tanıtılan araçların iç mekanları da önceden tanıdık.


Çift turbo beslemeye sahip, 3 litre hacimli, 6 silindirli, Boxer motorla donatılan otomobiller 385 beygir güç, 450 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıma sahip modeller coupé formunda 0'dan 100 km/s sürate 4.2 saniyede ulaşabilirken üzeri açılan araçlarda aynı iş 4.4 saniyede tamamlanıyor. Sport Chrono paketiyleyse her iki süre de 0.2 saniye kısalıyor. Maksimum süratlerse sırasıyla 290 ve 288 km/s.

3 yorum:

  1. Onur beyciğim, Şafak beye iletir misiniz acaba kendisi bizim ankara cincin mahallemizde köşe başında duran şekerci gençlere dönmüş yeni imajı ile.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haahahhah senin top sakalından da hazetmiyorum teknosa çalışanı gibi ama yıllardır alıştım tabii. Kral adamsın. Laf olsun diye konuştuğunu hiç görmedim. Prim peşinde değilsin. Reklam yapmıyorsun. Her şeyi olduğu gibi anlatıyorsun. Çok sağ ol. Markaların paralı test elemanı değilsin.

      Sil