10 Eylül 2019 Salı

Hyundai i10 N Line


Hyundai'den güzel haberler gelmeye devam ediyor. Markanın Türkiye'de üretilen küçük hatchback modeli i10'un yeni nesli geçtiğimiz günlerde tanıtılmıştı. Şimdiyse modele sportif bir seçenek ekleniyor.

Çok daha agresif bir ön panjurla bizleri karşılayan otomobilde kullanılan gündüz aydınlatmaları da farklı görünüyor. Yeni tampon daha agresif bir duruş sunarken aynı şey, farklı tasarıma sahip 16 inç çaplı jantlar için de söylenebilir. Kırmızı trim parçaları ve arka tamponun altına eklenen difüzörle çift egzoz çıkışı modelin diğer farklı yanları.


İç mekanda da dikiş iplikleri ve havalandırma çıkışı çevrelerinde kırmızı rengi kullanan Hyundai direksiyon simidi ve vites topuzunda N logolarına yer vermiş. Siyah ağırlıklı trim parçaları, deseni değişen gösterge tablosu ve metal pedal seti de yenilikler arasında.

En büyük farklılığı kaput altında olan modelde 1 litre hacimli motorun turbo beslemeli seçeneği görev yapıyor. 5 ileri vitesli manuel şanzımanla eşleştirilen ünite 100 beygir güç, 171 Nm tork üretebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder