10 Eylül 2019 Salı

Audi RS7 Sportback


Alman üretici Audi, A7 Sportback'in hibrit seçeneğinin ardından hafif hibrit sistemle donatılan en güçlü versiyonu da ortaya çıkardı. Yeni nesil RS7'nin performansı da görünümü kadar etkileyici.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan RS6 Avant'ın agresif yüzüne, egzoz çıkışlarına, geniş çamurluklarına, ve yan eteklerine sahip olan otomobilde 21 inç çaplı jantlar standart olarak sunulsa da 22 inç çaplı seçenekler opsiyonel olarak alınabiliyor.


İç mekanda da daha sportif koltuklar, RS modu butonlarına sahip direksiyon simidi ve yer yer göze çarpan Alcantara döşemeler gibi farklılıklar sunan modelde dört tekerlekten çekiş sistemi, adaptif süspansiyon ve yönlendirilebilir arka aks gibi donanımlar bulunuyor.

Önde 420, arkadaysa 370 mm çaplı disklere sahip frenlerde karbon seramik diskler seçilmesi halinde önde kullanılanların çapı 440 mm'ye ulaşıyor.


Kaputu altında 600 beygir güç, 800 Nm tork üretebilen çift turbo beslemeli, 4 litre hacimli bir V8 motor barındıran otomobil 8 ileri vitesli tam otomatik şanzımana ve 48 Volt hafif hibrit sisteme sahip. 0'dan 100 km/s sürate 3.6 saniyede ulaşabilen modelin maksimum sürati 250 km/s'te sınırlansa da ekstra ücret ödeyerek limitörü 280 veya 305 km/s'e koymak mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder