26 Şubat 2019 Salı

Volkswagen Touareg V8 TDI


Volkswagen'in Cenevre'de sergileyeceği güçlü SUV modelleri T-Roc R ile sınırlı değil. Alman üreticinin büyük SUV modeli Touareg, hem gücü hem de düşük tüketimiyle dikkat çeken V8 Diesel seçeneğine kavuşuyor.

Dışarıdan bakıldığında, standart olarak sunulan bol kromaj, ön panjurda yer alan V8 logosu ve 19 inç çaplı jantlarla diğer kardeşlerinden ayrılan modelin iç mekanında yenilik olmasa da standart donanım zenginleşmiş. Ayrıca havalı süspansiyon sistemi de aracın standart donanımına eklenmiş.

Kaputu altında yer alan 4 litre hacimli V8 turbo Diesel ünite 421 beygir güç, 900 Nm tork üretebilen araçta 8 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi standart olarak sunuluyor. 0'dan 100 km/s sürate 4.9 saniyede ulaşabilen modelin maksimum sürati 250 km/s'te sınırlı.

3 yorum:

  1. merak ettim de bu blog günlük kaç kişi tarafından ziyaret ediliyor

    YanıtlaSil
  2. Bence güzel bir araç Touareg. Cayenne ve Q7'den esintiler. Ama daha uygun. Hele hele ülkemizde piyasası zayıf olduğundan şu aracın en fullü 5yıl sonra uygun fiyata alınır mis gibi binilir. Evine dolmuşla dönecek öğrenci bildirdi :)

    YanıtlaSil