1 Mart 2019 Cuma

Jaguar XE


Cenevre'nin yenilikleri arasında bir de Jaguar bulunuyor. Küçük sedan modeli XE'nin makyajlı halini sergileyecek olan İngiliz üretici teknik anlamda büyük yenilikler sunmuyor olsa da tasarım farklılaşmış.

Önden bakıldığında hafifçe elden geçirilen farlar ve tamponla birlikte panjurun da yenilendiği görülebiliyor. Yeni gövde rengi ve jant seçenekleriyle birlikte arka tamponu biraz daha agresif hale getiren Jaguar stopları da inceltmiş.


Asıl başkalaşımsa iç mekanda gerçekleşmiş. Dijital gösterge paneliyle birlikte göbeği incelen ve çok daha sportif görünen bir direksiyon simidine kavuşan otomobilin cam kumandaları da bir kat aşağıya alınıp daha ergonomik bir hale getirilmiş. Dokunmatik ekran genişlerken klima kumandaları da dokunmatik hale gelmiş. Vites kolunu da geri getiren makyajla birlikte bu bölümde sunulan bardaklıklara panjur kapak eklenmiş.

Kaputu altında henüz bir yenilik bulunmayan araçta 2 ve 3 litre hacimli benzinli ve Diesel motorlar görev yapmaya devam edecek. Bu üniteler arkadan itiş veya dört tekerlekten çekiş sistemiyle eşleştirilebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder