25 Şubat 2019 Pazartesi

Volkswagen T-Roc R


Volkswagen, ürün gamına sportif SUV modelleri eklemeye devam ediyor. Alman üretici, küçük SUV seçeneğinin R versiyonuyla hem dikkat çekici performans hem de R ailesinin yüksek yapılı ilk üyesini tanıtıyor.

Güçlü T-Roc'un dış görünümü de bunu belli ediyor. Farklı bir ön panjur ve agresif görünen ön tamponun haricinde hafifçe genişletilen çamurluklar, gri renkli yan aynalar, 18 veya 19 inç çaplı jantlar, gövde rengi kapı altı şeritleri, spoiler, daha sportif bir arka tampon ve dörtlü egzoz çıkışları dikkatlerden kaçmıyor.


İç mekanda dijital gösterge paneli, farklı döşemeler, daha sert dolgulara sahip, yüksek yan destekli koltuklar, alt kısmı düzleştirlimiş direksiyon simidi, metal pedal seti ve sürüş modu seçmek için bir döndürmeli kumanda yer alıyor.

Alçaltılan süspansiyon sistemi ve Golf R'dan alınan frenler haricinde bu otomobilden alınan 2 litre hacimli, turbo beslemeye sahip motorla da donatılan T-Roc R, 300 beygir güç, 400 Nm tork üretebiliyor. 7 ileri vitesli, çift kavramalı şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemine de sahip olan model 0'dan 100 km/s sürate 4.9 saniyede ulaşabilirken maksimum sürati 250 km/s'te sınırlandırılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder