2 Mart 2019 Cumartesi

Italdesign DaVinci


Bir süredir sesi soluğu çıkmayan tasarımcılardan Italdesign ilginç bir konseptle karşımızda. Güncel tasarım yönelimlerinin birçoğuna sahipmiş gibi görünen otomobilde birkaç motor seçeneği sunulabilecek.

Agresif görünen ön bölümünde LED farlar ve geniş hava girişleri görülebilen otomobilin kaputunda hava büyük bir hava geçişi bulunuyor. İnce yapılı yan aynalar ve yan hava çıkışlarının haricinde dev jantlar, büyük difüzör, şık bir spoiler ve dörtlü LED farlar gözlerden kaçmıyor.


Yukarıya doğru açılan iki kapıdan ulaşılabilen iç mekanda dijital gösterge tablosu, üst ve altı düzleştirilmiş direksiyon simidi, havalandırma kumandaları için bir dokunmatik ekran, kapılara kadar uzanan ön konsol ve ön yolcu için bir dokunmatik ekran bulunuyor.

Henüz kesinleşen bir motor seçeneğine sahip olmayan otomobilde iki seçenek sunulacak. İlki 4 litre hacimli bir V8 olan seçeneklerden ikincisi bir çift elektrik motoru. Her iki durumda da araç dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olabilecek.

2 yorum:

  1. Fiat Chrysler i satin aldiktan sonra garip seyler olmaya basladi bence. Ben satin alma isleminden sonra Fiatin ilerleme kaydedecegini dusunurken tam tersi oldu. Koskoca italyan otomotiv endüstrisi yok oluyor piyasadan magneti marelli gitti fiatin 500 serisi harici duzgun otomobili kalmadi ortada. Suv grubunda yoklar. Lancia italya haric yok oldu. Jeep e renegade yapmak nedir Allahaskina. Ceo lari öldü yerine gelen sacmalamaya devam ediyor sanki. Neden kendi markalarini öldürüyorlar anlam veremiyorum. Chrysler mi fiatı satin aldi ben mi yanlis anladim olayi onur bey?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiat satın aldı ama çaktırmıyor gerçekten de. Fiat ve Lancia en geride kalan markalar oldu. Alfa bile daha iyi duruma geldi.

      Sil