24 Şubat 2019 Pazar

Genesis G90 Limousine


Hyundai'nin lüks yan markası Genesis gözünü daha da yükseklere dikti. Kore pazarı için bir limuzin üreten firma bu aracını G90 temelleri üzerine geliştirdi. Modelin sunduğu konfor seviyesi, tahmin edilebileceği gibi yüksek.

Ön ve arka tasarımı standart G90'dan farklı olmayan model 290 mm uzatılmış. 5.945 mm boya sahip olan aracın aks mesafesi de 3.450 mm olarak açıklanıyor. Jantlar ve ön panjurun üst kısmında kullanılan kromaj da limuzini kardeşlerinden ayırıyor.


İç mekana geçildiğinde önde bir farklılık sunmadığı görülebilen otomobilin asıl farklılığı arkada. Burada iki adet elektrikli ve tekli koltuğa sahip olan model, ön koltukların arkasına  eklenen ekranlar ve koltuklar arasındaki kumanda paneli sayesinde yolcularına eğlenceli yolculuklar sunuyor.

Adaptif süspansiyon sistemini standart donanımda bulunduran otomobilin kaputu altında 5 litre hacimli, V8 motor görev yapıyor. 425 beygir güç, 520 Nm tork üretebilen ünite 8 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemine de sahip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder