28 Kasım 2018 Çarşamba

Honda Passport


SUV çılgınlığının devam ettiği günümüzde bazı firmalar rafa kaldırdıkları isimleri yeniden piyasaya sürüyor. İlk iki nesli, Avrupa pazarında Opel Frontera olarak bilinen Honda Passport da bu modellerden biri.

Boyut olarak CR-V ve Pilot arasına yerleşen Passport'un ön bölümünde Ridgeline'ın izlerini görmek mümkün. Jant çapları 20 inçe kadar büyüyen SUV, tamponlar, gövde alt bölümleri ve çamurluklarda siyah korumalar sunuyor. Modelin arka kısmıysa küçük stoplar, çift egzoz çıkışı ve spoiler gibi detaylarla önceki nesil Subaru Forester'ı andırıyor.


İç mekanda sade çizgileri devam ettiren Honda Passport, dört kollu direksiyon simidi, büyük kısmı dijital olan göstergeler ve düğmeli vites selektörüne sahip. İki koltuk sırasına sahip olan araç yüksek tavan yapısı sayesinde geniş iç hacim sunuyor.

Temellerini Ridgeline ile paylaşan modelin kaputu altında 3.5 litre hacimli, atmosferik emişli, V6 motor görev yapıyor.  283 beygir güç, 354 Nm tork üretebilen ünite önden çekiş sistemi ve 9 ileri vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilmiş. Dört tekerlekten çekiş sistemiyse opsiyonel olarak alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder