28 Kasım 2018 Çarşamba

Audi e-tron GT


Los Angeles'tan gelen güzel haberler arasında bir de Audi bulunuyor. Alman üreticinin hazırladığı elektrikli otomobil konsepti, sportif zevkler arayan müşterilerin sabırsızlanmalarına sebep olacak kadar şık.


5 metrenin hemen altında kalan boyu ve 2 metreden biraz daha dar olan eniyle A7 Sportback boyutlarında olan otomobil geniş çamurluklar, 22 inç çaplı jantlar, LED aydınlatma grubu, agresif duruşlu tamponlar, yatık bagaj kapağı, gizli kapı kolları, difüzör ve seviye ayarlı spoiler gibi detaylar sayesinde çok dinamik görünüyor.


Henüz bir konsept olsa da 2020 yılında seri üretime girecek olan araçtan çok farklı görünmediği belirtilen e-tron GT'nin iç mekanında dijital gösterge paneli, Alcantara kaplı ve hem üst hem de altı düzleştirilmiş direksiyon simidi, açık renkli kumaş döşemeler, panoramik cam tavan ve birçok dokunmatik yüzey bulunuyor. Arkada bulunan bagaj 450 litre hacimliyken önde yer alan bagaj da 100 litre hacme sahip.


Porsche Taycan'ın temelleri üzerine geliştirilen otomobilin elektrik motorları toplam 590 beygir güç üretebiliyor.0'dan 100 km/s sürate 3.5 saniyede ulaşabilen otomobilin maksimum sürati 240 km/s'te sınırlandırılış. Otomobil ayrıca temassız şarja da uygun tasarlanmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder