29 Kasım 2018 Perşembe

Hyundai Palisade


Hyundai'nin SUV saldırısı devam ediyor. Güney Kore merkezli üretici, Kuzey Amerika pazarında satacağı en büyük SUV modelini tanıttı. Palisade isimli araç dikkat çekici bir tasarıma sahip.

Heybetli bir duruşa sahip olan aracın ön bölümünde dik yerleşime sahip panjur ve markanın farklı modellerinde de kendisini gösteren çift katlı far tasarımı dikkat çekiyor. Şişkin çamurluklar yan eteklerin üzerindeki bombeli kısımla birbirine bağlanırken kalın C sütunu ve dik yapılı stop tasarımı arka kısmı SsangYong XLV'ye benzetmiş.


İç mekanında kaliteli bir görünüm sunan Palisade, deri döşeme ve ahşap kaplama gibi donanımlar sunarken geniş dokunmatik ekran, orta bölümü dijital olan gösterge paneli, bol saklama bölümü sunan geniş ve yatık yerleşimli orta konsol, düğmeli selektöre sahip şanzıman, çift sunroof ve tavana yerleştirilen havalandırma ızgaraları donanımda yer alıyor.


Üç koltuk sırasına sahip olan büyük SUV donanımında sunduğu güvenlik yardımcılarıyla da dikkat çekiyor. Bunlar arasında çapraz trafik uyarısı, dur-kalk destekli adaptif hız sabitleme, head-up display ve yaya sensörü bulunan acil durum fren sistemi bulunuyor. Modelin 360 derece kamera görüntüsü orta konsola olduğu gibi gösterge paneline de yansıtılabiliyor.


Kaputu altında 3.8 litre hacimli bir V6 motor barındıran Palisade 295 beygir güç, 355 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli şanzımansa standart donanımda yer alıyor.

2 yorum:

  1. Direksiyondaki logoda bir problem mi var, yoksa bana mı öyle geldi?

    YanıtlaSil