2 Mart 2024 Cumartesi

Micro Microlino Lite


Bu yıl Cenevre're sürpriz yapan markalar arasında Micro da yer alıyor. Teknik olarak tek modelle yaşamına devam eden marka, bu aracı daha geniş bir müşteri kitlesine ulaştırmak için daha da düşük güçlü olanını tanıttı.

Tasarım olarak standart Microlino'dan farklı olmayan aracın ön tamponunda yer alan aydınlatma bölümü yukarıya alınırken LED stoplar biraz daha kalınlaşmış. Lite armaları ve turuncu trim parçalarıyla sunulan otomobil sadece iki gövde rengiyle alınabiliyor ve siyah tavan seçeneği de sunulmuyor.

İç mekan tasarımı da değişmeyen modelde 3 kollu, şık direksiyon simidi ve dijital gösterge paneli haricinde dikkat çekici bir bölüm yok. Kapısı aracın burnunda yer alan otomobil iki kişilik oturma kapasitesi sunuyor. Orta konsolu ince bir dokunmatik ekrandan oluşan Microlino Lite, konsolunda birçok aksesuar sabitlemek için bir bar sunuyor.

Sadece 12 beygir güç üretebilen otomobilin maksimum sürati 40 km/s olduğundan Fransa ve İtalya gibi ülkelerde 14 yaşında sürücüler tarafından kullanılabiliyor. Microlino'nun batarya kapasiteli 15 kWh'e kadar çıkabilse de Lite'ta 5.5 ve 11 kWh kapasiteli üniteler mevcut. Büyük bataryalarla aracın menzili 180 km.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder