26 Mart 2020 Perşembe

Micro Microlino 2.0


Bu yıl yenilenen otomobiller arasına Microlino da eklendi. Tanıtımının üzerinden iki yıl bile geçmeyen Microlino'nun yeni nesli daha yüksek performans ve daha uzun menzille geliyor.

Ana hatları değişmemiş olsa da eskisinden daha modern görünen otomobilde LED aydınlatma grubu, gizlenmiş kapı kolu, inceltilmiş A sütunu, yükselen tavan, artık sadece camdan oluşmayan bagaj kapağı ve şık görünen ince uzun LED stop dikkat çekiyor.


İç mekanı da çok daha modern duran aracın dijital gösterge paneli üç kollu direksiyonun arkasına alınırken orta konsolda yer alan bar üzerine kumanda düğmeleri yerleştirilmiş. Cep telefonu için de sabitleme bölümü sunan panelde kumaş kaplamalar da bulunuyor.

Önceki nesil modelde kullanılan 20 beygirlik üniteden çok daha güçlü olduğu belirtilen elektrik motoru 90 km/s maksimum sürat sağlayan aracın arka iz genişliği de %50 artmış. 8 ve 14.4 kWh kapasiteli pillerle donatılabilen Microlino 2.0'ın menzili de kullanılan pile göre 125 ve 200 km.


Araçla birlikte üç tekerlekli, elektrikli scooter konsepti Microletta'yı da tanıtan Micro bu miniğin 80 km/s sürat yapabildiğini ve 4.2 kWh kapasiteli piliyle 100 km menzili olduğunu belirtiyor. Araçta taşınabilen ek pil istenildiğinde diğeriyle değiştirilerek bir bu kadar daha menzil alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder