27 Mart 2020 Cuma

Aiways U6ion


Aiways U5'e kardeş geliyor. 2019 yılında tanıtılan modelin daha sportif görünümlü seçeneği olması planlanan otomobilin tanıtımı COVID-19 nedeniyle gecikse de yakında seri üretim modeli bizlerle olacak.


Aslında seri üretim öncesi son prototip olan U6ion'un köşeli hatları, Ken Okuyama imzası taşıyor. Büyük sayılabilecek ızgaralar ve yan kısımda deflektörlere sahip olan ön bölümde ince LED farlar sunan otomobil yan kısımda 21 inç çaplı jantlar, hemzemin kapı kolları ve siyah koruma parçalarına sahip.

Yan etekler ve arka tampon yanlarında da aerodinamik dokunuşlara yer verilen aracın arka kısmı yüksek bir yapıya sahip. Bir çift spoiler ve ince yapılı LED stoplarla farklı bir görünüm ortaya koyan bu kısım aynı zamanda dik bir tasarım sunuyor.


İç mekanı da dışı gibi renkli olan otomobilin "U" biçimli direksiyon simidi, yüksek yan desteğe sahip koltukları, dijital gösterge paneli ve büyük dokunmatik ekranı detaylardan bazıları. Kapı açma kolları kumaş çekeceklerden oluşan araç dört kişilik.

Henüz motor gücü hakkında bir detay verilmeyen aracın en az kardeşi U5 kadar kuvvetli olması beklenebilir. Bu modelde kullanılan elektrik motoru 190 beygir güç, 315 Nm tork üretebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder