2 Mart 2024 Cumartesi

Totem Alfa Romeo GTAmodificata


Bu yıl Cenevre Otomobil Fuarı çok küçük olsa da organizasyonda tanıtılan restomod araçlar etkileyiciydi. İlki Lancia temelli olan bu modellerden ikincisiyse bir Alfa Romeo. 60'lı yılların Giulia GTAm modeline göndermeler yapan otomobil inanılmaz performans değerleri sunuyor.

Karbon fiber gövdesi, klasik Giulia'nın bir kopyası olan otomobilin 19 inç çaplı jantları da klasik araca göndermeler yapıyor. Yuvarlak farlar LED teknolojisine sahip ve kapı kolları da gövdeye gizleniyor. Yan aynaları da klasik tasarımlı olan aracın arka bölümünde yuvarlak LED stoplar, çift egzoz çıkışı ve difüzör görülebiliyor.

İç mekan fotoğrafları henüz paylaşılmayan otomobilin bu bölümünde, aynı GTSuper'de olduğu gibi karbon fiber yarış koltukları, analog göstergeler, ekose döşemeler, hava yastıksız bir direksiyon simidi ve 6 noktadan bağlantılı emniyet kemerleri bulunacak.

Brembo arması taşıyan fren sisteminde önde 355, arkadaysa 345 mm çaplı diskler, 6 ve 4 pistonlu kaliperlerle eşleştirilmiş. Kaput altındaysa çift turbo beslemeye ve 3.2 litre hacme sahip V6 ünite görev yapıyor. 820 beygir güç, 730 Nm tork üretebilen ünite arkadan itişli otomobili sıralı şanzımanla harekete geçiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder