28 Mart 2024 Perşembe

JAC T9


Çinli üreticiler ticari araçlar konusunda da diğer otomobil üreticilerinin korkulu rüyaları olmak istiyor. JAC Motors tarafından üretilen ve Çin pazarında Hunter ismiyle satılan pick up bunun en iyi örneklerinden biri.

Dünyanın en şık pick up modeli olmasa da üç katlı far grubu ve bol siyah plastikle desteklenmiş burun kısmıyla heybetli durduğu söylenebilecek modelde geniş çamurluk korumaları, kromajlı yan aynalar, tavan rayları, yan basamaklar, LED stoplar ve şık görünen jantlar kullanılıyor.

Otomobillere göz kırpan iç mekandaysa dijital gösterge paneli, dik yerleşimli dokunmatik ekran, iki kollu direksiyon simidi, fiziksel düğmelere sahip havalandırma sistemi, vites kolu şeklinde vites selektörü, seçilebilir sürüş ve çekiş modlarının yanında kırmızı dikiş iplikleri ve piyano siyahı trim parçaları bulunuyor.

İlerleyen dönemlerde elektrikli bir seçeneğe de kavuşacak olsa da şimdilik 2 litre hacimli bir turbo Diesel üniteyle üretilen pick up 170 beygir güç, 410 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman gücü dört tekerleğe aktarıyor. Merkezi diferansiyel kilidi de standart donanımda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder