24 Mart 2024 Pazar

Kia K4


Kia'nın dikkat çekici tasarıma sahip modellerine bir yenisi eklendi. Markanın sedan modeli ihtiyacının azalmadığını gösteren K4 neredeyse tamamen liftback gövdeye kavuşmuş gibi görünse de ilginç tasarımlı bir sedan olmayı sürdürecek.

İnce yapılı ön panjur ve zemine doğru uzayan LED farlara sahip modelin bu donanımı çamurluğa doğru da uzuyor. Arka kapı kolları gizlenen modelin yan aynaları altında yer alan gümüş efekti yan camların alt ve üstlerinde de görülüyor. Şişkin arka çamurluklar ve çift renkli jantlar haricinde yine aşağıya doğru kıvrılan LED stoplar da dikkat çekici tasarım detayları arasında.

İç mekanı biraz daha alışılmış bir görünüm sunan araçta üst ve alt kısımları düzleştirilmiş, iki kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli ve sabit havalandırma kumandalarına sahip dokunmatik ekran, ısıtma ve havalandırmalı ön koltuklarla farklı renklerde sunulan ön kapı içleri görülebiliyor. Bu arada vites kolunun da iptal edilmemiş olması güzel bir sürpriz.


2 litre hacimli, atmosferik emişli, benzinli motoru 150 beygir güç, 180 Nm tork üretebilen otomobil sürekli değişken oranlı otomatik şanzımanla (CVT) donatılırken 1.6 turbo ünite 193 beygir güç, 265 Nm tork üretebiliyor. Bu araçlarda 8 ileri vitesli otomatik şanzıman kullanılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder