28 Mart 2024 Perşembe

Hyundai i30


Hyundai'nin uzun süredir aynı neslini ürettiği C segmenti modeli i30 bir kere daha makyajlandı. Aslında hafifçe güncellendiği söylenebilecek olan otomobilin dışında beklediğimiz değişiklikler bizleri iç mekanda karşılarken motor seçeneklerinde eksilme yaşanmış.

Araçların ön panjurlarında kullanılan ızgaraların deseni yenilenirken yeni gövde rengi ve jant tasarımı seçenekleri donanıma eklenmiş. Ayrıca bazı donanımlarda stopların biraz daha koyulaştırıldığı görülebiliyor. N Line donanımına da siyah renkli yan etekler eklenmiş.

İç mekana geçildiğinde hem dijital gösterge panelinin hem de dokunmatik bilgi-eğlence ekranının opsiyonel olarak daha büyük boyutlarda alınabildiği görülebiliyor. Ayrıca havalandırma ızgaralarının da makyajlanıp üzerlerine gümüş renkli trim parçaları eklendiği fark ediliyor.

Kaput altındansa kötü haberler geliyor. Artık N seçeneği sunulmayan otomobilin en güçlü seçeneği 1.5 litre hacimli, benzinli üniteye ve 160 beygir gücüne sahip. 1.2 litre hacimli üniteyse 120 beygir gücünde. Şanzımanlarsa 6 ileri vitesli manuel veya 7 ileri vitesli, çift kavramalı üniteler arasından seçilebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder