27 Mart 2024 Çarşamba

Genesis Neolun


Kore merkezli üreticilerin iddialı modellerine her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Bu da yetmiyormuş gibi Genesis gibi markalar konsept tanıtımı konusunda da çok hızlılar. Üreticinin sunduğu yeni konsept, elektrik motorlu ve oldukça büyük boyutlara sahip.

Mercedes-Benz GLS ve BMW X7 gibi devlere rakip olarak geliştirilecek konseptin görünümü diğer Genesis modellerini andırıyor. Özellikle ön kapılara kadar uzanan çift katlı LED farların tasarımı, markanın ilerleyen zamanlarda bu görünümü daha da abartılı bir şekilde bizlere sunabileceğini gösteriyor.

Uç kısmı yuvarlak bir kaputla bizleri karşılayan otomobil yan aynalar yerine kameralar kullanırken büyük jantlar ve gizli kapı kolları aerodinamik yapıyı geliştiriyor. Şişkin çamurluklar sayesinde güçlü duran aracın arkasında da çift katlı LED stoplar görülebiliyor.

B sütunu bulunmayan otomobilin arka kapıları geriye doğru açılıyor ve düz zeminli iç mekana geçiş kolaylaştırılıyor. Dört koltuğa sahip bölüm kapılar ve tabandan ısıtma özelliği sunarken arka koltuklar için tavanda göstergeler ve katlanır ekranlar bulunuyor.

Mor ağırlıklı renk seçimi de ilginç duran konseptin ön bölümündeyse neredeyse kare biçimli bir direksiyon simidi, bol bol hoparlör, şalterler ve dev bir ekran görülebiliyor. Aracın elektrikli olduğunu açıklayan Genesis teknik verileriyse açıklamadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder