11 Şubat 2024 Pazar

Toyota Corolla Cross


Toyota Corolla Cross makyajlanmaya başladı. Asya pazarlarında daha önce piyasaya çıkan otomobilin ilk güncellemesi Tayland'da tanıtıldı. Teknik olarak bir yenilik sunmayan otomobilin güvenlik sistemi paketi geliştirilmiş.

Kayar sinyallere sahip LED farlarını koruyan aracın petek desenli ön panjuru ve daha sportif duran ön tamponu yeni. Bazı donanımlarda kaput üzerine model ismi yazılan araca yeni jant seçenekleri ve füme gövde rengi eklenmiş. 

Arka tamponu da daha dinamik görünen modelin GR Sport paketli seçeneklerinde farklı tamponlar, yan korumalar ve siyah ön panjur kullanılıyor. Tavan ve yan aynaları da siyah renkte sunulan aracın stopları da koyulaştırılmış. Alt bölümde yer alan gövde korumalarıysa gümüş renkli.

İç mekan tasarımında bir yenilik sunulmasa da donanıma kırmızı renkli deri koltuklar eklenen Corolla Cross'un Asya pazarlarında sunulan 1.8 litre hacimli, benzinli ünitesi 140 beygir güç, 172 Nm tork üretebiliyor. Bu pazarlarda sunulan 1.8 hibrit seçenekse 122 beygir güç üretmeye devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder