15 Şubat 2024 Perşembe

Nissan Juke


Makyajlı modeller arasına Nissan Juke da katıldı. Dışarıdan bakıldığında değişen bir yanı yokmuş gibi duran otomobilin benzinli ve hibrit motorlara sahip kaputu altında da yenilik sunulmuyor. İlginç şekilde bu sefer makyaj iç mekanda yoğunlaşmış.

Sarı gövde rengini, yoğun istek üzerine tekrardan sunmaya başlayan Nissan, çapları 19 inçe kadar uzanan yeni jant tasarımlarıyla da aracı tazelemiş. Daha önce ön panjurun altında yer alan trim parçasının logo üzerine alınması dışında dış görünümde bir farklılık bulunmuyor.

İç mekandaysa işler farklı. Dijital gösterge paneliyle donatılan otomobilin yenilenen orta konsolunda daha geniş bir ekran ve köşeli havalandırma ızgaraları kullanılıyor. Bu bölümde ayrıca USB-C portuyla kablosuz şarj istasyonu yer alıyor.

Torpido gözü büyüyen Juke'un vites konsolunda yer alan kol dayanağı da yeniden şekillendirilmiş. Yenilenen koltuklarda farklı desenler ve bazı donanımlarda Juke armaları dikkat çekiyor. Ön konsolda yer alan gövde rengi trim parçası da iç mekanı biraz daha renkli hale getirmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder