18 Şubat 2024 Pazar

Rezvani Beast


Rezvani'de devir değişiyor. Markanın ilk modeli Beast ikinci nesline kavuştu. Aslında temellerinde güncel Chevrolet Corvette yatan otomobil bu araçtan çok daha yüksek güç üreterek farkını belli ediyor. Görünümse eskiden olduğu gibi dikkat çekici.

Sivri burun yapısını ve gizli sayılabilecek far tasarımını koruyan otomobilde yukarıya doğru açılan kapılar ve önde 20, arkada 21 inç çaplı jantlar kullanılmış. Ön tamponunda geniş hava girişleri bulunan Beast'in arkasında ince yapılı LED stoplar, üst üste yerleştirilmiş dörtlü egzoz çıkışı ve büyük bir difüzör çıkışı dikkat çekiyor.

Tavan paneli sökülebilen otomobilin iç mekan düzeni de Corvette'ten izler taşıyor. Üst bölümü bulunmayan direksiyon simidi haricinde bu otomobile çok benzeyen bölümde çok daha fazla deri döşeme kullanılmasıysa şaşırtmıyor.

Kaputu altında 6.2 litre hacimli V8 motorun çift turbo beslemeye sahip bir seçeneği bulunan Beast 1.000 beygir üzerinde güç üretebiliyor. 8 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman sayesinde arkadan itişli ve 1.352 kg ağırlığa sahip aracın 0'dan 100 km/s sürate ulaşması 3 saniye bile sürmüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder