1 Aralık 2023 Cuma

Chevrolet Tahoe ve Suburban


Chevrolet'nin büyük SUV kardeşleri Tahoe ve Suburban makyajlandı. Asıl tasarım değişimi iç mekanda gerçekleşirken kaput altında da sürpriz bir gelişme yaşanmış. Tahmin edileceği gibi operasyonla birlikte aracın teknolojik donanımları da çoğalmış.

Silverado benzeri daha da köşeli hatlara sahip bir ön panjura kavuşan ikilinin çift katlı farları da hafifçe makyajlı. Tamponları da elden geçirilen araçlarda artık 24 inç çaplı jant opsiyonu da sunuluyor. Tavandaki anten daha da küçülürken iç tasarımı yenilenen LED stoplara kayar sinyaller eklenmiş. Bir çift yeni gövde rengi de kazanan modellerin farları da açılış ve kapanış animasyonları yapar hale gelmiş.

Çok daha modern görünen iç mekandaysa Traverse etkileri görülebiliyor. Dijital gösterge paneli ve çok daha büyük dokunmatik ekran haricinde üç kollu direksiyon simidi, daha modern duran havalandırma kumandaları ve aşağıya alınan trim şeridi gözlerden kaçmıyor. İkilinin donanımına otonom sürüş sistemi Super Cruise da eklenmiş.

Kaput altında 5.3 ve 6.2 litre hacimli V8 üniteleri barındırmaya devam eden araçların asıl sürprizi 3 litre hacimli turbo Diesel motorun güçlenmesi olmuş. Sıralı 6 silindirli motor artık 310 beygir güç, 670 Nm tork üretebiliyor. Diesel ilk defa makyajla birlikte araziye daha hazır Z71 donanımıyla da alınabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder