18 Temmuz 2023 Salı

Chevrolet Traverse


Chevrolet'nin yeni tasarım dili Traverse'te de kendisini gösterdi. Yerini aldığı modelden çok daha modern duran aracın küçük hacimli motoru yok olurken V6'nın da yerini turbo besleme almış. Z71 paketiyse arazi açlığını gidermek isteyenler için gelecek. 

Çift katlı LED farlar ve büyük ön panjurla donatılan araçların jant çapları 18 ile 22 inç arasında değişiyor. Üst kısmı kesilmiş gibi duran C sütunu ve ince tutulan siyah renkli çamurluk ve kapı alt korumaları da dikkatlerden kaçmıyor. Yan aynalar ve tavan rayları da siyah. Arka bölümdeyse köşelere doğru ayrılan LED stoplar ve dörtlü egzoz çıkışı bulunuyor.

İç mekanı da çok daha modern bir tasarıma kavuşan Traverse artık 3 kollu direksiyon simidi ve büyük dokunmatik ekranla birleşmiş dijital gösterge tablosu sunuyor. Koyu renkli iç mekan seçeneklerinde bile kromajlı detaylar bulunması ortamı aydınlatmış. İnce yapılı havalandırma ızgaraları şık görünürken 3 koltuk sırası ve açılabilir cam tavan öne çıkan diğer donanımlar.

Şimdilik 2 litre hacimli motoru ortaya çıkmayan aracın 3.6 litre hacimli V6 ünitesi yerine 2.5 litre hacimli, turbo beslemeli bir motor geçmiş. 320 beygir güç, 430 Nm tork üretebilen ünite 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilmiş ve opsiyonel olarak dört tekerlekten çekiş sistemiyle birlikte de alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder