20 Temmuz 2023 Perşembe

Buick Proxima


Buick'in Çin'de yaşanan gelişimi devam ediyor. Proxima konseptiyle dikkatleri üzerine çeken A.B.D. merkezli üretici, otomobilin daha önce tanıtılan konseptlerine benzememesiyle dikkat çekerken markanın gelecekte kullanabileceği tasarım detaylarını da göstermiş oldu.

Çok ince yapılı farları, panjuru bulunmayan bir ön tamponun üzerine yerleştirilen otomobilin kısa kaputu aynı zamanda alçak bir yapıya sahip. Büyük jantlar, çıkıntı yapan etekler ve yan aynalar yerine kullanılan kameralar sade yan görünümün dikkat çeken noktaları. Tavana bir spoiler ekleyen Buick LED stopları da çok ince tasarlamış. Bir sedan olsa da bagaj kapağı da çok kısa olan otomobilin arka tamponu altında da difüzör çıkışı bulunuyor.

Yukarıya doğru açılan iki kapıdan geçilen iç mekanda açık renkli döşemeler dikkat çekerken dört tekli koltuğun elektrikli olduğu görülebiliyor. Oval direksiyon simidi ve konsolu kaplayan geniş dijital göstergenin haricinde düz zemin de elektrikli konseptin özellikleri arasında. Teknik özelliklerse henüz açıklanmamış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder