20 Temmuz 2023 Perşembe

iCAR 03


Köşeli tasarıma sahip SUV modellerine bir yenisi ekleniyor. Konsept halden seri üretime geçen süreyi iyice azaltan Çinli üreticiler dikkat çekici tasarıma sahip modellerle karşımızda. Chery'nin alt markası iCAR'ın 03 modeli de verdiğimiz örneklere uyan bir araç.

Cetvelle çizilmiş gibi duran modelin ön bölümünde köşelere çekilen LED farlar yer alırken tamponlar, genişletilmiş çamurluklar ve kapı alt korumaları siyah renkli. 19 inç çaplı jantlar, hemzemin kapı kolları ve yine köşelere alınmış LED stoplar tasarıma uyan detaylar. Bagaj kapağı üzerine eklenen bölüm de ek depolama bölümü olarak kullanılabiliyor.

Köşeli hatları koruyan ve modern görünen iç mekandaysa üst ve altı düzeltilmiş direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, dev dokunmatik ekran, kromajlı havalandırma ızgaraları ve kristal vites selektörü öne çıkan detaylar arasında. Yeşil deri döşemelerse "farklı" görünüyor.

4.406 mm boya, 1.910 mm ene ve 1.715 mm yüksekliğe sahip olan modelin aks mesafesi 2.715 mm. İlk etapta önde tek elektrik motoruyla donatılmış bir şekilde satılacak olan 03, 184 beygir güç üretebiliyor. Yaklaşık 500 km menzile sahip olan aracın çift motorlu seçeneğiyse daha sonra piyasaya çıkacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder