29 Ekim 2023 Pazar

Mitsubishi D:X Concept


Mitsubishi D:5 Delica'nın geleceği parlakmış gibi görünüyor. MPV ile SUV segmentlerinin karışımı olan otomobilin yeni konsept hali daha da yükseltilmiş yapısıyla SUV ailesine daha yakınmış gibi görünüyor. İç mekan rahatlığıysa minivanlara göz kırpıyor.

Tamponları yokmuş gibi duran aracın ön ve arkasında geniş gövde korumaları yer alıyor. Siyah renkli jantlar, çamurluk ve tavanda da yer alan LED aydınlatmalar, büyük port bagaj, şişkin çamurluklar ve ince yapılı LED stoplar gözlerden kaçmıyor. Aracın ismi ve logosu da arkada aydınlatmalı olarak sunuluyor.

B sütunu bulunmayan konseptin arka kapıları geriye doğru kayarak açılıyor. Bu sayede rahat bir şekilde geçilen iç mekanda üç sıra koltuk bulunuyor. Tamamı tekli yerleşim sunan koltuklardan öndekiler geriye doğru dönebilirken iki ve üçüncü sıralarda ayak destekleri bile sunulmuş.

Bol cam alanıyla ferah bir kabin sunan aracın farları, arazide lastiklerin izini gösterebilecek şekilde aydınlatma sunabiliyor. Oval direksiyon simidine sahip olan kosneptin kokpitinde akıllı yansıtma yapılarak önde yer alan engelleri gösterebilen bir sistem bulunuyor. Motor hakkında detay verilmese de şarj edilebilir hibrit ünitenin dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olduğu belirtilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder