30 Ekim 2023 Pazartesi

Kia K5


Kia'nın yeni logosu sonunda K5'e de geldi. Makyajlanan sedan kaputu altında bir yenilik sunmuyor olsa da dış görünüşte bariz farklılıklar var. İç mekanı da gelişim yaşayan aracın sunduğu donanımlar da güncellenmiş.

LED farlarında yer alan gündüz aydınlatmaları güncellenen otomobilin tamponları da hafifçe elden geçirilmiş. Yeni jant ve gövde rengi seçenekleri haricinde LED stoplarının da aşağıya doğru uzaması K5'i arkadan bakıldığında da tanınır hale getiriyor.

İç mekanda dijital ekranla bitişik tasarlanan dokunmatik ekran uzaktan güncellenebiliyor. Yukarıya alınan havalandırma kumandaları daha geniş bir alan kaplarken vites konsolu önüne kablosuz şarj cihazı eklenmiş. Havalandırma ızgaraları makyajlanan K5'in döşeme seçeneklerinde de yenilikler var.

Süspansiyon sistemi ve izolasyonunda da geliştirmeler yapılan otomobilin motorlarıysa aynı. 2 litre hacimli motorunun 146 ve 160 beygir güç üretebilen otomobilin 1.6 litre hacimli ünitesi, turbo besleme yardımıyla 180 beygir güç üretebiliyor. Daha verimli hale gelen benzinli motora sahip hibrit araçsa 195 beygir gücünde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder