19 Ocak 2023 Perşembe

Mercedes-Benz CLA Serisi


Mercedes, CLA ailesini de güncelledi. Motor seçeneklerinin büyük çoğunluğu aynı kalsa da hibrit versiyonlarında değişiklikler olan otomobilin AMG armalı seçenekleri de farklılıklar sunuyor. Tasarım yenilikleriyse sınırlı.

Bu tür makyaj operasyonlarında alıştığımız üzere tamponları hafifçe elden geçirilen otomobillerde yeni gövde rengi ve jant seçenekleri sunuluyor. AMG 35 modeline Panamericana ön panjur ekleyen Mercedes, AMG 45'e yeni gövde grafikleri paketi eklemiş.

İç mekana geçildiğinde ara konsolda artık dokunmatik bir kumanda birimi olmadığı görülebiliyor. Yeni döşeme seçenekleri ve farklı direksiyon simidi tasarımı haricinde AMG versiyonlarında süspansiyon, motor ve sürüş modları artık bu direksiyon simidinde yer alıyor.

1.33 ve 2 litre hacimli benzinli, 1.5 ve 2 litre hacimli Diesel motorlarını koruyan CLA'nın şarj edilebilir hibrit seçeneklerinde görev yapan elektrik motoru artık 109 beygir güç üretebiliyor. AC şarj hızı da 11 kW'a ulaşan otomobil 15.6 kWh kapasiteli bataryalara ve 82 km elektrik menziline sahip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder