16 Ocak 2023 Pazartesi

Tata Sierra


Tata'nın uzun soluklu SUV modellerinde Sierra yakında yeni nesliyle bizlerle olacak. Bu nedenle aracı önce konsept haliyle tanıtmayı seçen Hindistan merkezli üretici, hem içten yanmalı hem de elektrik motorlu versiyonlarını sunacağı otomobilden çok şey bekliyor.

Her iki tamponu da gövdesinden çok çıkıntı yapmayan otomobilin ince yapılı LED aydınlatma grubu da hem ön hem de arkada ortadan birleşiyor. Çift renkli jantlar ve siyah renkli gövde korumaları haricinde hemzemin kapı kolları ve kalın B sütunuyla öne çıkan dış tasarımda spoilerin D sütununun bir uzantısı gibi durması şık bir detay.

İç mekana geçildiğinde dört kollu direksiyon simidi, slt bölümü düzleştirilmiş olarak sunulurken dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekran yanyana yerleştirilmiş. Havalandırma kumandaları da dokunmatik olan konseptte küçük de olsa bir vites kolu bulunuyor.

Cam tavana da sahip olan otomobilin iki kişilik arka koltuklarında limuzinleri andırmayan bir hacim sunulmuş. C sütununa yerleştirilen aydınlatmalar ve kapılardaki çiçekler de ilginç dokunuşlar. Bu arada şık bir şekilde ön konsola entegre edilen havalandırma ızgaralarının altında yer alan yeşillikler de yosun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder