16 Temmuz 2022 Cumartesi

Hyundai Stargazer


Hyundai'nin MPV modelleri Asya pazarlarında popüler. Bunun bilincinde olan Koreli üretici Stargazer'ı Endonezya'da tanıttı. Kompakt yapısı ve modern dış görünümüyle dikkat çeken otomobil üç koltuk sırasına sahip.

Markanın çift katlı far tasarım trendini devam ettiren otomobile önden bakıldığında Staria'yı hatırlamak mümkün. Geniş bir ön panjura sahip olan aracın ön tampon-tekerlek mesafesi kısa tutulmuş. 16 inç çaplı jantları şık duran modelin hem omuz hem de kapı altlarında karakter çizgileri kullanılmış.

Arka bölümde de modern Hyundai modellerini örnek alan Stargazer'ın ilginç tasarıma sahip stopları bagaj kapağında birleşiyor. Arka tamponsa kısa tutulmuş. 4.460 mm boya, 1.780 mm genişliğe ve 1.690 mm yüksekliğe sahip olan modelin aks mesafesiyse 2.780 mm.

İç mekanı da modern görünen araçta basit tasarımlı bir dijital gösterge paneli, fiziksel menü kumandalarına sahip dokunmatik ekran, kapı içleri ve koltuk sırlıklarında dahil bir sürü depolama bölümü, ilk iki sırada tekli koltuklar gibi kalemler sunuluyor. 3 sıra koltuka 200 litre bagaj hacmi sunan aracın iki koltuk sıralı bagaj hacmiyse 585 litre.

Kaputu altında tek motor seçeneği bulunan otomobilde atmosferik emişli, 1.5 litre hacimli, benzinli ünite görev yapıyor. 115 beygir güç, 145 Nm tork üretebilen motor 6 ileri vitesli manuel veya sürekli değişken oranlı otomatik şanzımanla (CVT) alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder