12 Temmuz 2022 Salı

Haval Cool Dog


Çin'in ürettiği SUV seçenekleri de her geçen gün çeşitleniyor. KuGou isimli yeni araç, Ülke dışında Cool Dog ismiyle tanınacak. Sert hatlarıyla öne çıkan modelin iki ve dört tekerlekten çekişli seçeneklerinde aynı motor görev yapacak.


Köşeli hatlarıyla öne çıkan aracın yuvarlak LED farlarıysa aracın köşelerine doğru yerleştirilmiş. Çamurluk üstü ve kapı altı korumalar, tamponlarla birlikte siyah renkli olarak bırakılmış. Tavan rayları da siyah renkli olan modelde çok büyük olmayan jantlar kullanılmış.

4.520 mm boya, 1.875 mm genişliğe ve 1.745 mm yüksekliğe sahip olan Cool Dog'un aks mesafesiyse 2.710 mm olarak açıklanıyor. Arka bölümde dar bir cam ve bagaj kapağında bu tasarıma sebep olan şişkinlik dikkat çekerken yüzgeç antenin arkasında ikili fren lambaları görülebiliyor.


İç mekanında da köşeli hatlar devam eden otomobil bu bölümde daha sade hatlara sahip. Üç kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekranın haricinde gövde rengiyle uyumlu deri döşemeler, karbon fiber benzeri trim parçaları ve 18 hoparlörlü JVC ses sistemi sunulan kalemlerden bazıları.

Kaput altında görev yapan turbo beslemeli, 1.5 litre hacimli, benzinli motor 184 beygir güç, 275 Nm tork üretebilirken 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman standart donanımda. Araç ister önden ister dört tekerlekten çekişli olarak alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder