14 Temmuz 2022 Perşembe

Radar RD6



Çin'de kısa süre önceye kadar şehir içlerinde pick up kullanılması karşısında bulunan kısıtlamalar yakın zamanda kaldırıldı. Bu değişime ayak uydurmakta gecikmeyen Çinli üreticiler segmenti elektrikli hale getirme konusunda da çok çekinceli davranmadı.

Geely'nin alt markası olarak ilk modelini tanıtan Radar, elektrikli pick up modelinde sade bir tasarım dili kullanmış. LED farları kapalı panjur üzerindeki ışık şeridiyle birbirine bağlayan üretici tamponda agresif duran hava girişlerine yer vermiş.


Yanlarda kromajlı çıtalar, çift renkli jantlar, tavan rayları, basamaklar ve yüzgeç anten görülebilirken arkada da LED stopların kasa kapağı üzerinde birleştiği dikkatlerden kaçmıyor. İçi havuzlu kasada birçok priz girişinin de olduğunu belirtelim. İç mekan fotoğrafları henüz yayınlanmayan aracın kaputu altında da bagaj yer aldığıysa gelen açıklamalar arasında.

Teknik veriler konusunda da çok aydınlatıcı olmayan Radar, ilk modelinin arkadan itişli veya dört tekerlekten çekişli olarak alınabileceğini doğruladı. Motor güçleri 200 ile 400 beygir arasında olması beklenen araçların menzilleri de 600 km'yi bulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder