23 Temmuz 2022 Cumartesi

Cadillac Celestiq


Cadillac hedef büyüttü. Adının Rolls-Royce ile anılmasını isteyen A.B.D. merkezli üretici bu hedefine yeni bir elektrikli modelle ulaşmayı planlıyor. Celestiq isimli araç, konsept haliyle teknik verisiz bir şekilde tanıtıldı.

Etkileyici bir görünüme sahip olan büyük liftback, köşeli bir tasarım sunuyor. Ön bölümde, bir şerit şeklinde uzanan LED aydınlatmaya dik yerleşimli kardeşleri katılıyor. Tek bijonlu büyük jantlar, gizli kapı kolları, ince yapılı yan aynalar ve aerodinamik bir şekilde tasarlanmış yan etekler de yanda dikkat eken detaylar. LED stopları çift parçalı olarak aracın yanına ekleyen Cadillac, bagaj kapağını, tavanın bir uzantısıymış gibi tasarlanmış.

Geniş iç mekanında dört kişilik koltuk barındıran konseptte iki kollu direksiyon simidi, kırmızı renkli deri döşemeler, kapılara entegre edilmiş parçalı ambiyans aydınlatması, hem gösterge tablosu hem de bilgi-eğlence sistemi görevi gören 55 inç büyüklüğünde ekran, ön koltuk sırtlıklarında dokunmatik paneller ve arka koltukların arasında dokunmatik kumanda paneli gibi gereçler bulunuyor. Cam tavan da iç mekanı ferahlatıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder