22 Temmuz 2022 Cuma

Maserati Project24


Maserati'nin sürpriz yarış aracının tanıtılmasına kısa bir süre kaldı. Beklerken merakımızı daha da üst seviyeye çıkarmak isteyen İtalyan üretici, Project24 kod isimli otomobilinin çizimlerini basınla paylaştı. Araç, MC20 temelli.

Sadece 62 örneği üretilecek olan otomobil etkileyici bir görünüme sahip. Ön bölümde dev hava giriş ve çıkışları, ince LED aydınlatmalar ve markanın tipik ön panjuru şeklinde bir burun yapısı sunulurken yan aynalar ince yapılı sabitleyicilere sahip.

18 inç çaplı ve tek bijonlu jantları da aerodinamik tasarıma sahip olan model geniş yan etekler, tavan hava girişi, dev spoiler ve difüzör gibi detaylarla da dikkat çekiyor. LED stopları üç parçaya bölünen ve marka logosunu andıran yarış aracının çift egzoz çıkışıysa ortaya yerleştirilmiş.

Kaputu altında, MC20'den alınan 3 litre hacimli, çift turbo beslemeli V6 motoru koruyan Project24 740 beygir güç üretebiliyor. Ağırlığı 1.250 kg altında kalan modelde 6 ileri vitesli, sıralı şanzıman görev yapıyor. Ayarlanabilir süspansiyon sistemi ve Brembo markalı karbon seramik frenler standart donanımda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder