15 Ekim 2020 Perşembe

Mitsubishi Eclipse Cross


Mitsubishi, yüksek satış adetlerine ulaşamayan SUV modeli Eclipse Cross'u makyajladı. Özellikle çok konuşulan arka bölümde yoğunlaşan operasyon sonrasında araca bir de hibrit seçenek eklenmiş.

Ön bölümde çift katlı far tasarımını devam ettiren otomobilde bu farların üst katı incelirken alt katı büyümüş. Tamponda kullanılan trim parçalarının renk dağılımı, jant tasarımları gibi değişmiş. Arka bölümdeyse bambaşka bir tasarım var. Artık tek parçadan oluşan bagaj kapağı camı ve ortada birleşmeyen stoplar burayı daha alışılmış bir görünüme kavuşturmuş. Tampon da biraz daha sade bir tasarıma sahip.

İç mekanda yenilikler orta konsolda yoğunlaşmış. Artık çevirmeli ses ve istasyon değiştirme butonlarına kavuşan dokunmatik ekran daha büyük. Vites konsolunda bulunan dokunmatik yüzey iptal edilirken havalandırma kumandaları da yenilenmiş.

Kaputu altında yer alan 1.5 litre hacimli, benzinli motorun turbosunu yenileyen Mitsubishi bu sayede turbo gecikmesini en aza indirdiğini belirtiyorç Ayrıca Outlander PHEV modelinin 2.4 litre hacimli, benzinli motor ve bir çift elektrik motoruna sahip şarj edilebilir hibrit sistemi de bu araca uygulanmış. Teknik verilerse yakında paylaşılacak.

1 yorum:

  1. japon firma yeni modellerini avrupa pazarına sunmayacağını belirtmişti.

    arka tarafa yoğunlaşılmasına rağmen makyaj operasyonu aracın görünümündeki orantısızlığı giderememiş.

    YanıtlaSil