16 Ekim 2020 Cuma

Renault Mégane eVision


Renault'nun da gelecekte piyasaya sürmeyi planladığı elektrikli otomobili konsept haliyle tanıtıldı. İsmiyle hangi aileye dahil olacağını gizlemeyen modelin teknik verileri, kendisini Volkswagen ID.3'ün doğrudan rakibi yapacak gibi.

4.210 mm boya, 1.800 mm genişliğe ve 1.505 mm yüksekliğe sahip olan otomobil 2.700 mm'lik aks mesafesi sunuyor. Yuvarlak hatlara sahip olan otomobil seri üretime geçtiğinde markanın parantez biçimli gündüz aydınlatması detayını biraz daha geliştirecek gibi görünüyor. Konsept ayrıca logo çevresinde de aydınlatma sunuyor.

Dev jantlar ve yerlerini kameralara bırakan yan aynaların haricinde gizlenmiş kapı kolları da sportif bir görünüm oluşturmuş. Kontrast renkli tavanın renk geçişiyse A sütununda dereceli olarak yapılmış. Geniş arka çamurluklar ve ince uzun LED stoplar da sportif tasarımı pekiştirmiş.

İç mekan fotoğrafları henüz paylaşılmayan otomobilin elektrik motoru 220 beygir güç, 300 Nm tork üretebiliyor. 0'dan 100 km/s sürate 8 saniyenin altında ulaşacağı açıklanan model 60 kWh kapasiteli pillerle donatılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder