24 Ekim 2019 Perşembe

Nissan Serena


Nissan'ın MPV modellerinden Serena makyajlandı. Sportif görünüme sahip Autech seçeneğine de kavuşan otomobil bir çift hibrit motor ve çok daha zengin bir güvenlik donanımına sahip.


Büyük ön panjur ve LED farlarıyla farklı bir görünüm kazanan aracın farlarından başlayıp stoplarına kadar uzayan karakter çizgisi ilginç bir dokunuş olmuş. Kontrast tavan rengiyle tercih edilebilen modelin arka kısmında dik yerleşimli LED stoplar ve şık bir spoiler görülebiliyor.


Üç koltuk sırasına sahip olan Serena'da geniş bir dijital gösterge panelinin yanında büyük bir dokunmatik ekran kullanılmış. Birçok depolama bölümüne sahip iç mekanda vites kolu orta konsola alınarak ön koltuklar arası geçiş kolaylaştırılmış. Ayrıca çift parçalı A sütunu da ön görüşü iyileştirmiş.


Kaputu altında 2 litre hacimli bir benzinli motor bulunan MPV önden çekişli olarak sunulurken aynı motoru hibrit üniteyle birleştiren modeller dört tekerlekten çekişli olarak da tercih edilebiliyor. Bir diğer hibrit seçenekse 1.2 litre hacimli motora sahip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder