24 Ekim 2019 Perşembe

Honda Jazz


Honda'nın B segmentinde yer alan temsilcisi Jazz yeni nesline kavuştu. Biraz daha Avrupalı görünüme sahip olan modelin kaputu altında hibrit bir güç ünitesinin de görev yapacağı açıklandı.


Biraz daha yumuşatılmış hatlara sahip olan yeni modelde LED farlar, farklı renklerde alınabilen tavan, Kalın bir C sütunu ve LED stoplar dikkat çekiyor. Farklı donanım seçenekleri farklı dış görünüm sunmaya başlayan aracın özellikle arka çaprazdan görünümü Opel modellerini andırıyor.


İç mekanı büyük bir değişim geçiren otomobilin arka koltuklarında sunulan yukarıya katlanma fonksiyonu korunmuş. Ön bölümdeyse çift kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, dijital ekranlı havalandırma sistemi ve geniş bir dokunmatik ekran bulunuyor. Donanım seviyesine göre deri döşeme de opsiyonlar arasında.


Kaput altında yer alacak motor seçenekleri henüz detaylandırılmayan Jazz, Avrupa pazarına sadece hibrit olarak gelecek. Bu araçta iki adet elektrik motoru bulunacak ve 1.5 litre hacimli, benzinli motorla birlikte 109 beygir güç, 253 Nm tork üretebilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder