23 Ekim 2019 Çarşamba

Nissan Ariya


Nissan da Tokyo'nun konsept tanıtan markaları arasında yer alıyor. Standında birden fazla konsept otomobil bulunacak üretici bu sefer tasarımın dilini oldukça sade tutmuş. Özellikle de Ariya için.


Yuvarlak hatları, ince yapılı LED farları ve büyük panjuruyla özellikle önden bakıldığında Mercedes EQC'yi andıran araçta çift renkli aynalar, 21 inç çaplı jantlar, parlak siyah renkli korumalar, yukarıya doğru açı alan bir arka tampon, arka kısmı boydan boya geçen LED stoplar ve şık bir spoiler kullanılmış.


İç mekanda da uçuk tasarım detaylarından uzak duran Nissan bu kısımda dijital gösterge paneli, dokunmatik bilgi-eğlence ekranı, çift kollu direksiyon simidi ve birçok dokunmatik kumanda sunuyor. Koltuklar ve havalandırma ızgaralarıyla birlikte birçok noktada dikkat çeken bakır renkli trim parçaları siyah yaşam alanını az da olsa renklendirmiş.


Henüz detaylı teknik verileri paylaşılmayan konsept önde iki, arkadaysa bir elektrik motoruyla donatılmış. Otonom sürüş özellikleri sunan araç dört tekerlekten çekişli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder