25 Ekim 2019 Cuma

Mitsubishi MI-Tech


Tokyo'nun ilginç konseptleri arasında bir de Mitsubishi modeli bulunuyor. Markanın şarj edilebilir hibrit sisteminin çok farklı yorumlandığı bir araç olan MI-Tech, görünüm olarak da dikkat çekmeyi başarıyor.

Buggy görünümlü bir SUV olan ve kapıları bulunmayan otomobil markanın son dönemde benimsediği çift katlı far tasarımına sahip olsa da bu farlar birbirine çok yaklaşmış. Büyük ön panjur ve dev jantların haricinde yan bölümde, gövdeye entegre basamaklar, arkada da kısa bir tampon, uzun LED stoplar ve açıkta duran havalandırma fanları dikkat çekiyor.


İç mekanı sade bir görünüm sunan otomobilde üst ve alt bölümü düzleştirilmiş direksiyon simidi, dokunmatik düğmelere sahip orta konsol ve vites selektör kolu bulunan bir ara konsol bulunuyor. Küçük dijital gösterge panelinin haricinde ön cama artırılmış gerçeklik yansıtması yapılabiliyor.

Jantların içerisine gizlenmiş dört elektrik motoruna sahip olan otomobilin kapasitesi açıklanmayan bataryalarıysa bir gaz türbini tarafından şarj ediliyor. Bu motor yakıt olarak mazot veya saf alkol gibi birçok sıvıyı kullanabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder