22 Ekim 2019 Salı

Nissan Titan XD


Nissan'ın en büyük pick up modeli Titan XD yenilendi. Küçük kardeşi Titan'ın geçtiğimiz ay yapılan tanıtımı ardından ortaya çıkan araç basitleştirilmiş motor, çekiş sistemi, kasa ve kabin seçeneğiyle müşterilerin işini kolaylaştırıyor.

İlk bakışta Titan'ın büyümüş bir versiyonu olduğunu hemen belli eden modelde bu aracın LED farları ve büyük ön panjuru kullanılmış. 381 mm uzatılmış bir şasiye sahip olan XD bu sayede 1.981 mm yükleme uzunluğu sunan bir kasaya sahip. Bu kasa ve dört kapılı kabin artık aracın bu noktada sunduğu tek seçenek.


İç mekanının tamamını küçük kardeşiyle paylaşan aracın boyu daha uzun olduğundan yan aynaları da hem daha büyük hem de daha dışarıya konumlanmış. Taşıma ve çekme kapasiteleri hakkındaysa henüz detaylı bilgi paylaşılmadı.

Kaputu altında artık Diesel motor seçeneği sunmayan modelde görev yapan 5.6 litre hacimli V8 motor 406 beygir güç, 560 Nm tork üretebiliyor. 9 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi de standart olarak sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder