30 Eylül 2019 Pazartesi

Nissan Titan


Nissan, en büyük SUV modeli Armada'nın ardından en büyük pick up seçeneği Titan'ı da makyajladı. Artık Diesel motor seçeneğine sahip olmayacak modelin benzinli seçeneğiyse az da olsa güçlendirilmiş.

Amerikan rakiplerine daha da çok benzemeye başlayan aracın üç farklı tasarım paketi bulunuyor. Sade bir görünüm sunan tamponlar, köşeli LED farlar ve büyük panjur gibi detaylar dikkat çekerken farklı stoplar ve yenilenen jantlar da donanımda yer alıyor.


İç mekanında büyük yenilikler olmasa da büyüyen yol bilgisayarı ekranı, elden geçirilen dört kollu direksiyon simidi, büyüyen bilgi-eğlence ekranı ve sadeleştirilmiş orta konsol farklılıklar arasında sayılabilir.

Kaputu altında görev yapan 5.6 litre hacimli V8 üniteyi Armada ile paylaşan Titan 406 beygir güç, 560 Nm tork üretebiliyor. Makyaj öncesi araçlarda kullanılan 7 ileri vitesli otomatik şanzımansa yerini 9 ileri vitesli kardeşine bırakmış.

5 yorum:

  1. Amerikanvari olmuş. İç tasarımı nissan'a hiç benzemiyor.


    Nissan'ın ve diğer tüm japonların son zamanlarda saçma hareketler içerisinde anlamak isteyen bu haberi okusun. Pick-up arabaya dizel motor koymamak nedir? Mercedes, audi 4.0 motordan 900 tork alsın; sen anca uyu japonya!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ana pazar Amerika olduğu için böyle görünüyor. Diesel olmamasının nedeni de makyaj öncesinde sunulanın yeterince satmaması. Amerika'da birçok benzincide mazot bile bulunmuyor.

      Sil
    2. Kamyonlar da mı benzinli ?

      Sil
    3. Pazari ABD olan araç bana mi benzeyecek? Arkadaş, hangi kafa ile yorum yazmak bu? Size sorup yapsalardı keşke, hataları çok büyük.

      Sil
    4. Kamyonların da belli büyüklüğe kadar olanlarında benzinli motor sunuluyor. Ford'un Econo Vanlarında 5.4 V8 ve 6.8 V10 motorlar var örneğin. TIR'lar ve büyük kamyonlarda dizel kullanılıyor ki onlar için şehirlerarası yollarda mazot bulunuyor. Şehir içlerinde bulmak zor.

      Sil