4 Ekim 2019 Cuma

Renault KWID



Renault'nun 2015 yılında tanıttığı yükseltilmiş küçük hatchback modeli KWID yeni görünümüne kavuştu. K-ZE konseptinden alınmış gibi duran ön bölümüyle modelin duruşu çok farklı.

Birçok rakibi gibi çift katlı far tasarımına geçen otomobilin yan görünümündeyse farklı renkte sunulan trim parçaları ve yeni jant kapakları haricinde farklılık bulunmuyor. Arkaya geçildiğindeyse iç tasarımları değiştirilmiş stoplar görülebiliyor.


İç mekanda yeni direksiyon simidi ve farklı tasarıma sahip dijital gösterge paneli gözlerden kaçmayan KWID'in torpidosu üzerinde yer alan ek cep artık sunulmuyor. Otomatik şanzımanlı versiyonlardaysa vites kolu yerine çevirmeli selektör kullanılmış. Dokunmatik ekransa artık daha büyük.

Kaputu altında 0.8 ve 1 litre hacimli, 3 silindirli motorları barındıran modelde turbo besleme kullanılmıyor. Sırasıyla 54 ve 68 beygir güç üretebilen ikilide 5 ileri vitesli manuel şanzıman görev yaparken daha güçlü araçta aynı oranlı, tek kavramalı, yarı otomatik şanzıaman da seçilebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder