1 Ekim 2019 Salı

Toyota C-HR


Toyota'nın Türkiye'de ürettiği modellerden olan C-HR'ın bir süredir beklenen makyajlı yüzü sonunda resmen tanıtıldı. Aracın kaputu altına yeni bir motor seçeneği gelirken iç mekanda da ufak tefek yenilikler bulunuyor.

Önden bakıldığında yeni tampon ve yukarıya alınan sis farları dikkat çekerken LED farlar farklı iç tasarımla öne çıkmış. Turuncu gövde rengi ve yeni jantlarla birlikte LED stoplar, siyah renkli ikinci spoiler ve kromajlı süslemelere sahip arka tampon donanımda sunuluyor.


İç mekanı çoğunlukla aynı kalan otomobilin bilgi-eğlence sistemi yenilenmiş. Fiziksel butonlara kavuşan sistem sonunda Apple Carplay ve AndroidAuto destekler hale gelmiş. Uzaktan güncelleme de yapabilen sistemin ekranı yanındaysa artık dijital saat bulunmuyor.

1.2 litre hacimli, benzinli motoru büyük ihtimalle Avrupa pazarına sunmayacak olan Toyota yoluna 1.8 ve 2 litre hacimli benzinli motorlara sahip hibrit ünitelerle devam edecek. 184 beygir gücündeki yeni motora sahip araçta farklı süspansiyon ayarları da sunulmakta.

2 yorum:

  1. Onur bey makyajlı CHR tüm Turkiye de ki bayilerde satışa sunuldu. Bende almayı düşünüyorum. Siz test edecek misiniz? Biliyorum 2017 de araç ilk çıktığında test etmiştiniz ama tekrar bir tazelemenizde ve farkli bir versiyon kullanmanızda yarar olabilir. Almadan önce sizlerin yorumlarını merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye lansmanı yapılsın alıp inceleriz Motor1'de.

      Sil